Drömmer mej bort..

FATTA VAD SNYGGA!"!"
tröja från Fresh-tops.com
Shorts från Madlady.se
Iphone 4 skal. Fresh-tops.com
linne från fresh-tops.com
             GRYMT snygga converse från Ebay.com
                                            WMCMB cap från okgoodbuy.com
 
 
 

toppmodel ägg och en spökig hund :s

läskigt! min hund har seriöst stått och tittat på mej i typ n halvtimma så jag släppt ut han på gården. där stog han i en halvtimma till, tänker inte hundar? eller typ fryser? kul att stirra in i toma intet.? Och sen topmodel sverige? Seriöst? JÄVLABIMBOS!! herregud. jag orrkar inte titta åpå shitn längre. Typ om det kommer nån känd så ba!! IIIIIHHH AA ASSÅ OMG JAG GRÅTER?? KLAPPKLAPP* och sen ska dom vara aneroksia barn också, tänk om alla blir det? du kommer människan dö ut för fan! Jag håller mej till mina underbara ägg som jag kokar varje dag. ÄGGÄLSKARE!

NU HAR JAG SKRIVIT AV MEJ. HEJDÅ! BRRRUUUUMBRUUUUM

Jag har inget liv,

jag har ju så mycket att göra och jag är ingen vidare på att skriva roliga saker så jag tog lite hjälp av google. några är på engelska så säg till om ni fattar så kan ni översätta till mej. enjoy! (stav)

1. Jag gick för att köpa några kamouflage byxor häromdagen men jag
kunde inte hitta någon.

2. Phone answering machine message - "...If you want to buy
marijuana, press the hash key.

3. alla barnen städade utom göran. han var borta i röran :')
.... Komentera mer förslag om ni kommer på nått.......


Börjar Blogga

jag ska börja blogga igen. Eller iallafall försöka. Hoppas det blir bättre den här gången! Men just nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på I like it like that. Bästaste. kommer nog lite bilder från när ida och jag var ute, vi får se. skolan har börjat också :( inte presis det bästa.. Men ändå det känns bra att göra nått, har suttit vid datorn hela lovet. Jag ska nog beje mej ut och springa sen om vädret tilllåter. 6 pac u know ;) Hoppas på det bästa nudå <3

MOA

Hela Tjocka Släkten.

Nu sitter jag här vid datan, igen och försöker gömma mej. Mamma tvingar mej att gå ut med hunden men jag vill inte. Jag får inte låna hennes mobil om jag inte gör det. Min mobil har drunknat och jag har ingen mobil för tillfeället. Snart kommer hela släkten. JIPPI- Vi ska fyra Glenn och Elias. tagga tråta -.- Nää, nu ska jag nog börja bege mej ut i det halkiga vädret. hare gött ni där innomhus!

-Moa

RSS 2.0